Videó kaputelefon szerelés

Egyre több helyen látni, hogy csengő helyett videó kaputelefon van a bejárathoz szerelve. Ennek oka, hogy lenyűgöző kényelmi és biztonsági funkcióit kezdik felismerni az emberek és a technológia is elérhető árba került.

Kaputelefon telepítés

A videó kaputelefonok nagyon hasonló technológián alapulnak, mint a biztonsági kamerák. A nagy biztonságtechnikai gyártók, mint például a Hikvision, rendelkeznek videó-kaputelefon termékcsaládokkal is. Ennek nagy előnye, hogy a két rendszer egybe integrálható és egy alkalmazásból kezelhető. Ha megteheti, érdemes egyazon gyártó eszközeit választani. Mi az Őrszemnél komplett Hikvision megoldást szállítunk Önnek, nem kell külön rendszerekkel, mobil alkalmazásokkal bajlódnia.

Kamerás kaputelefon fajták

A kamerás kaputelefonoknak is több típusa létezik. A különbségek nem csak árban de funkcionalitásban is jelentkeznek, ezért érdemes tisztában lenni azzal, mik az igényeink és mennyit szeretnénk áldozni rá.

Analóg kaputelefon

Az analóg kaputelefonok képviselik a belépő szintet. Kapunyitásra és 2 irányú videó beszélgetésre alkalmasak. Amennyiben nincs szükségünk HD felbontású képre és távoli vagy mobiltelefonos menedzsmentre, ez a tökéletes választás.

2 vezetékes videó kaputelefon

A kamerás kaputelefonok következő generációja átmenet az IP (digitális) és az analóg világ között. A kültéri egység és a kamera még analóg, de a egy központi egység már hálózatra csatlakoztatható, így elérhetőek olyan extra szolgáltatások, mint például az ajtó nyitás mobil alkalmazás segítségével, vagy a biztonsági rendszerbe történő integrálás.

IP kaputelefon

A teljesen IP kaputelefon rendszerek lényegében abban különböznek a 2 vezetékes kaputelefontól, hogy itt már minden egység digitális IP alapú. Így az otthoni hálózat bármely pontjára ráköthetőek, akár WiFi-vel vezeték nélkül. Sőt a kültéri egységek kamerái akár FullHD felbontású képet is továbbíthatnak.

Videó kaputelefon telepítés

Amennyiben kaputelefon telepítés iránt érdeklődik, keresse fel kamera és kaputelefon webáruházunkat és nézzen körül az aktuális termékek között.

Kaputelefon telepítés ára

A szerelés árát 4 dolog határozza meg:

  • A választott eszköz típusa
  • A beltéri és kültéri modulok száma
  • A vezetékezés hossza és bonyolultsága a modulok között
  • Van-e lakatos munka, kell-e zárat cserélni

Egyedi árajánlatért és ingyenes tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön vagy az ajánlat kérő form segítségével.

Szeretnék tanácsadást kérni