Legjobb kamera típusok

Alábbiakban néhány közkedvelt általunk használt legjobb kamera típust szeretnénk bemutatni. Kiváló-ár érték arányú biztonsági kamera, tökéletes védelem.

Tekintse meg a kamera telepítés árakat, vagy egyedi igényeivel keressen fel minket és kérjen ingyenes tanácsadást vagy ajánlatot.

Szeretnék tanácsadást kérni

Milyen a legjobb kamera rendszer?

Ezt igen nehéz megmondani, minden gyártó és forgalmazó a saját termékére esküszik. Szerencsére ma már nagyon sok igen jó kamera létezik. Mi azokat az eszközöket használjuk amelyek:

Legjobb analóg kamera rendszerek

A jól bevált analóg vezetékes kamerák továbbfejlesztett verziói. Köszönhetően a technológiának megőrizte megbízhatóságát és alacsony árát, ugyanakkor képes nagy felbontású, azaz full HD képek előállítására. Innen is kapta a kamera a nevét AHD azaz Analog High Definition. A legjobb kamera otthonra vagy üzletekbe.

Hikvision Turbo HD kamerák

hikvision kamera rendszer

Hatalmas a választék a Hikvision Turbo HD kameráiból. Lejobb otthoni kamera megoldás. 1-8 Megapixeles felbontás és rengeteg egyéb extra közül választhatunk mint például, mikrofon, EXIR ledek, éjszakai színes kép.

Legjobb kamera otthonra, Amiko AHD kamerák

Legjobb kamera otthonra, Amiko AHD kamera

Az Amiko analóg HD kamerák kiváló áruk mellett nagyon jó minőségűek. Kisebb rendszerek megvalósítására tökéletes megoldást nyújtanak. FullHD felbontású képük tökéletes megoldást nyújtanak a legtöbb alkalmazási területen.

Legjobb IP kamera rendszerek

Az IP kommunikációs technológiára alapozó rendszerek. A digitális adattovábbítás a legnagyobb felbontás elérését is lehetővé teszi. Könnyű távoli elérést, vezeték nélküli kamerák használatát is lehetővé teszi.

Hikvision FullHd IP kamera rendszer

Kikvision IP POE kamera szett, Legjobb IP kamera rendszer

Hikvision IP kamera rendszer 2-től akár 12 Megapixeles felbontásban. Tűéles kép megbízható megoldás az egyik piacvezető gyártótól.

Amiko IP kamera rendszer

IP kamera udvaron

Amiko IP kamera szett magyar vonatkozású gyártótól. Kiváló ár érték arány és széles felhasználási lehetőségek. FullHd kamerák kültérre és beltérre egyaránt.

Reolink IP kamera szett

Akkumulátoros kamera mobilnettel

Közművekkel gyengén ellátott helyeken napelemmel felszerelt Reolink FullHd kamerák biztosítják a megfigyelést. Teljes vezeték nélküli megoldás mozgásérzékelővel.