Kamera rendszer referencia munkák és bemutatkozás

Az Őrszem Services Kft. elődje 2017-ben alakult egyéni vállalkozás volt, amely kezdetben informatikai, majd 2018-től vagyonvédelmi rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozott.

Ügyfélkörünk és szolgáltatásainak bővülésével 2020-ban kinőttük a cégformát és megalakult az Őrszem Services Kft. Cégünk fő tevékenysége vagyonvédelmi valamint biztonsági szolgáltatások nyújtása.

A beszállítói partnereinkkel létrejött sok éves szoros együttműködésnek köszönhetően minőségi eszközökkel tudunk minőségi szolgáltatást nyújtani. Az általunk telepített eszközök hosszú garanciával, stabil terméktámogatással és magyarországi szervízháttérrel rendelkeznek.

Szakembereink folyamatosan képzik magukat. Az új technológiák, megoldások és kihívások keresése része a filozófiánknak. Ez teszi lehetővé, hogy ügyfeleink igényeit mindig a lehetőségek szerinti legjobb minőségben szolgáljuk ki.

Igyekszünk lefedni a biztonsági rendszerek és automatizálás minél szélesebb palettáját. Analóg és IP kamera rendszerek mellett foglalkozunk vezeték nélküli riasztókkal, videó-kaputelefonokkal, beléptető rendszerekkel, munkaidő terminálokkal és egyéb automatizálási feladatokkal.

Ügyfeleinket igyekszünk informatikai vonalon is segíteni, például a felhő kamera megoldások, vagy videó streaming biztosításával.

Ügyfeleink között magánszemélyek, kisvállalkozások és társasházak is megtalálhatóak.

A különféle méretű és jellegű kamera rendszerek telepítése különböző kihívásokat tartogat. Ezen az oldalon összegyűjtöttük néhány biztonsági kamera rendszer referencia munkánkat.

Többszintes irodaház beléptető és kamera rendszere Pakson

Irodaház beléptető rendszer

A Paks2 egyik külföldi mérnökcsapatának 2 épületes 2 szintes új irodaházának teljes beléptető és kamera rendszere. 16 ajtó és mégtöbb kamera igényre szabott hálózati megoldásokkal.

Kamera rendszer gyógyszertárban Budapesten

Kamera gyógyszertárban

Raktárhelyiség, vevőtér és kasszák bekamerázása Budapesten a XIII. kerületben. A gyógyszertár felújítását követően a kamera rendszer is bővítésre került.

Mezőgazdasági épületegyüttes kamera rendszer

9 hektáros mezőgazdasági komplexum bekamerázása számos szétszórt épülettel. Mérete és a helyszín bonyolultsága miatt változatos átviteli technikákat kellett alkalmazni. Több kilométer levegő és földkábel felhasználásával, valamint többpontos vezeték nélküli átvitel használatával került fel 40+ IP kamera.

Kamerák dohányboltban Tolna megyében

Kamera üzletbe

Kajdacsi élelmiszerüzlet és dohánybolt kamera rendszerének kiépítése. 8 kamera élő képpel és mobil eléréssel. Már az első héten tolvajt fogtak.

Biztonsági kamera szépségszalonban Pécsett

Szépségszalon kamera

Ügyfélváró, polcok és kassza kamerázása távoli megfigyeléssel – természetesen az ügyfelek magánszféráját tiszteletben tartva.

IP kamera társasházban Budapesten

IP kamera udvaron

Budapest XIII. kerületében egy új építésű társasház kamera rendszerének kiépítése. Kialakítottuk a bejáratok és folyosók védelmét, illetve a mélygarázs és udvar megfigyelését.

Biztonsági kamera rendszer logisztikai központban Budapesten

kamera referencia munka

Kamera rendszer telepítése egy nemzetközi cég budapesti logisztikai központjában. Fali konzolra szerelt TV élő képpel a biztonságos áru és kirakodás felügyeletére.

Kamera áruházba és raktárba Budapesten

Riasztós kamera

Riasztós kamera telepítése egy 18. kerületi áruházba és raktárába. A korábbi betörések miatt a 12 kamerából álló rendszerből 4 kamera hang és fény riasztással tántorítja el a tolvajokat.

Építőipari műhelyi kamerák Pakson

Magipsz Kft és Őrszem Services kft

Az értékes műhelyi felszerelések és gépek megfigyelése. Nem maradt ki a raktárhelyiség, udvar és bejáratok bekamerázása sem.

Budai társasház videó kaputelefon

Társasházi kaputelefon

IP videó kaputelefon rendszer telepítése egy budai társasházban. Kapunyitás egyedi számkódokkal, tagekkel, lakásonkét több beltéri egységgel vagy okostelefonos applikációval.