Kamera rendszer referencia

A különféle méretű és jellegű kamera rendszerek telepítése különböző kihívásokat tartogat. Ezen az oldalon összegyűjtöttük néhány biztonsági kamera rendszer referencia munkánkat.

Eddigi munkáink között szerepel számos:

  • Üzlethelyiség
  • Társasház
  • Mezőgazdasági épületegyüttes
  • Családi ház
  • Dohánybolt
  • Vendéglátóhely
  • Raktár
  • Áruház

Kamera rendszer gyógyszertárban Budapesten

Kamera gyógyszertárban

Raktárhelyiség, vevőtér és kasszák bekamerázása Budapesten a XIII. kerületben. A gyógyszertár felújítását követően a kamera rendszer is bővítésre került.

Mezőgazdasági épületegyüttes kamera rendszer

9 hektáros mezőgazdasági komplexum bekamerázása számos szétszórt épülettel. Mérete és a helyszín bonyolultsága miatt változatos átviteli technikákat kellett alkalmazni. Több kilométer levegő és földkábel felhasználásával, valamint többpontos vezeték nélküli átvitel használatával került fel 40+ IP kamera.

Kamerák dohányboltban Tolna megyében

Kamera üzletbe

Kajdacsi élelmiszerüzlet és dohánybolt kamera rendszerének kiépítése. 8 kamera élő képpel és mobil eléréssel. Már az első héten tolvajt fogtak.

Biztonsági kamera szépségszalonban Pécsett

Szépségszalon kamera

Ügyfélváró, polcok és kassza kamerázása távoli megfigyeléssel – természetesen az ügyfelek magánszféráját tiszteletben tartva.

IP kamera társasházban Budapesten

IP kamera udvaron

Budapest XIII. kerületében egy új építésű társasház kamera rendszerének kiépítése. Kialakítottuk a bejáratok és folyosók védelmét, illetve a mélygarázs és udvar megfigyelését.

Biztonsági kamera rendszer logisztikai központban Budapesten

kamera referencia munka

Kamera rendszer telepítése egy nemzetközi cég budapesti logisztikai központjában. Fali konzolra szerelt TV élő képpel a biztonságos áru és kirakodás felügyeletére.

Kamera áruházba és raktárba Budapesten

Riasztós kamera

Riasztós kamera telepítése egy 18. kerületi áruházba és raktárába. A korábbi betörések miatt a 12 kamerából álló rendszerből 4 kamera hang és fény riasztással tántorítja el a tolvajokat.

Építőipari műhelyi kamerák Pakson

Magipsz Kft és Őrszem Services kft

Az értékes műhelyi felszerelések és gépek megfigyelése. Nem maradt ki a raktárhelyiség, udvar és bejáratok bekamerázása sem.