Kamera bolt

Az Őrszem kamera bolt termékeit több éves telepítői tapasztalatunk alapján válogattuk össze. Főleg olyan eszközök szerepelnek a kamera webshopban amelyek beüzemelése egyszerű és nem igényel komoly szakértelmet. De elérhetővé tettünk biztonsági kamera szetteket is, amelyeket úgy állítottunk össze, hogy a műszaki érzékkel rendelező vásárlók könnyedén telepíthetnek.

Őrszem kamera bolt

Keresse fel az Őrszem kamera webáruházat és válogasson a kategóriák között.

IP kamera szett

IP kamer szett

IP kamera rendszerek a biztonsági kamerák új generációját képviselik. Számos előnyük mellett mint például a szinte korlátlan videóminőség vagy az egyszerű telepíthetőség az egyetlen hátrányuk, hogy valamivel drágábbak az analóg társaiknál.

Analóg kamera szett

Analóg kamera szett

Az analóg kamera rendszerek igazi ár érték bajnokok. Akár HD, FullHD vagy 4K felbontásban is elérhetőek. Kissebb 4-8-16 kamerás rendszerek esetében ideális választás.

Akkumulátoros kamera, az igazi vezeték nélküli megoldás

Akkumulátoros kamera napelemmel

Különleges esetekben alkalmazható akkumulátoros kamerák jelentik az igazi vezeték nélküli megoldást. Akár napelemmel is felszerelhető, Wifis vagy 3G/4G mobil internetes kamerák mindenhol üzemképesek.

Wifi kamera

Wifi kamera

Otthoni megoldások tökéletes eszköze a WiFis kamera. Szuper könnyű beüzemelése után kiválóan alkalmazható egyszerű rendszerek kiépítésére, gyermekeink, idős hozzátartozóink és háziállataink védelmére.

Minőség, megbízhatóság és korrekt ár

Az Őrszem kamera jelmondata alapján, nálunk csak is olyan termékeket találhat, amelyek a biztonsági kamera piac vezető szereplőitől származnak. Csakis saját gyártóval rendelkező márkák, melyek mögött valódi biztonságtechnikai cég áll. Ez biztosítja az innovatív technológiák alkamazását és megbízhatóságot. Ezért is nyújt a Hikvision egyedülálló 3 éves gyári garanciát minden termékére.

Őrszem terméktámogatás

Nálunk vásárolt termékekhez az Őrszem kamera ingyenes műszaki konzultációt ad ajándékba. Videócseten vagy telefonon elmagyarázzunk a termék beüzemeését, illetve használatát. Tudásbázisunkban rengeteg cikk érhető el a biztonsági kamera telepítésről vagy a kamera telepítés előkészületeiről.

Amennyiben szeretne teljes szolgáltatást kérni és a kiválasztott kamerához tervezést és telepítést kérni keressen minket bizalommal és kérjen ajánlatot, vagy ingyenes tanácsadást.

Szeretnék tanácsadást kérni