Kamera élő adás

Weboldlba ágyazható élő adás szolgáltatásunk mindent tartalmaz amire szüksége lehet, a kamera telepítésttől a weblapba történő beágyazásig.

Live stream vagy élő adás

Az élő stream a kamerák képének élőben történő közvetítése. Korábban csak zavaros képű időjárás ellenőrző kameráknál láthattunk hasonlót, de ma már akár 4K-ban is közvetíthetünk.

Élő adás működése
Élő adás / live stream működése

Az őrszem saját szerverein keresztül biztosítja a hozzáférést több felhasználónak egyszerre, több vagy akár egyetlen kamera képéhez. Ehhez nincs másra szükség csak egy kamerára, megfeleő internet hozzáférésre és egy webes felületre, ahol szeretné megjeleníteni az adást.

Közvetítsen a saját honlapjára egyszerűen, és ne bajlódjon a technikai részletekkel.

Kamera élő adás szolgáltatás

Élő közvetítés szolgáltatásunk mindenre kiterjed.

  • Vállaljuk az igényeknek megfelelő legmodernebb IP kamerák telepítését vagy akár költséghatékonyabb nagyfelbontású analóg kamer rendszer kiípétését
  • Hálózat és a kamerák konfogurációját
  • Beágyazható stream előállítását magyarországi szervereinkről
  • Webfejlesztési munkát az élő kép weboldalába ágyazásához

Meglévő kamera streamelése

Meglévő kamera rendszerét minden további nélkül streamelheti a felhőből. A legtöbb modern rendszer rendelkezik a szükséges funkciókkal. Amennyiben szeretné tudni, hogy kamerája megfelelő-e az élő közvetítéssel keressen minket és adja meg a kamera típúsát.

Kamera élő kép a weboldaladon

Kinek ajáljunk szolgáltatásunkat?

Annak akinek fontos a transzparencia. Mutassa meg vállalkozását mindenkinek. A legjobb mód az ügyfelek bizalmának elnyerésére a teljes átláthatóság.

Azoknak akiknél pörögnek az események, nagy a jövés menés. Építkezések, strandok, fesztiválok rendezvény és sportlétesítmények

Annak aki valami modernel és látványossal szeretné feldobni a weblapján

Live stream ára

Az élő adás ára függ a kamerák felbontásától és számától. Egy full HD felbontású kamera streamelése már havi pár ezer forintból megoldható. Kerseen minket bizalommal ingyenes ajánlatért.

Egyéb felhő kamera szolgáltatások

Ismerje meg egyéb felhő kamera szolgáltatásainkat. Próbálja ki a CVR azaz folyamatos videó felvétel mentése a felhőbe szolgáltatásunkat, hogy mindig biztonságban tudhassa felvételeit.

Kamera élő kép a MyFarmnál

Hosszú közös eggyüttműködésünk gyümölcse a Myfarm Kertekkel a MyFarm-Őrszem kamera stream projekt, ahol a MyFarm fenntartható családi kertekben folyó munkát láthatjuk élőben. Nézzen bele élőben a gazdaságokban folyó munkába.

Myfarm-Őrszem élő stream
Myfarm-Őrszem élő stream