Kisállat és babafigyelő

Babafigyelő és kisállatfigyelő kamerák segítségével régi vágyunk teljesülhet. Szabadon leskelődhetünk otthon, ráadásul a móka mellett igazi hasznos eszközt kapunk. Használatuk pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk.

Babafigyelő kamera

A manapság kapható baba monitorok sokaságával csak a funkciók mennyisége vetekszik. Hőmérő, páratartalom mérő, rádió adó vevő és egyéb szenzorok mellett egyes baba monitorok egyben kameraként is működnek. Mint sok esetben, itt is a kevesebb néha több. Érdemes külön eszközt vásárolni megfigyelésre, hiszen:

  • A beépített kamera képminősége gyengébb lehet mint egy egyedülálló kameráé
  • A baba monitort jobb a baba környezetében elhelyezni, míg a kamerát a jó rálátás szerint kell pozicionálni
  • A baba monitort utazásnál érdemes magunkkal vinni, legyen egyszerű és kompakt
  • A kamera távolról forgatható, dönthető és zoomolható
  • A kamera képet és hangot rögzít
  • A kamera nem csak otthonról, hanem interneten és mobilon bárhonnan elérhető

Kisállat figyelő kamera

Gyakorlatilag ugyanarról a termékről beszélünk, mint a babafigyelő kamerák esetén. Kis kedvenceink titkos élete nem titkos többé. Extrán hasznos funkció, ha a kamera támogat 2 irányú kommunikációt, így ha állatkánk rosszban sántikál, még rá is szólhatunk távolról.

PTZ azaz Pan Tilt Zoom

Az otthoni kamerák egyik leghasznosabb funkciója a mozgathatóság. A kamera képét oda irányíthatjuk, ahová csak szeretnénk. Ráadásul mindezt megtehetjük egy mobil alkalmazás segítségével. Jobbra, balra, fel és le. Ilyen egyszerű.

PTZ kamera kezelése mobilról

Hogyan működik a babafigyelő kamera?

Kisállat és babafigyelő kamerák telepítése sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Nincs másra szükség, csak egy konnektorra és megfelelő WiFi-re. Az eszközöket legtöbbször Androidos vagy Iphone mobil applikáció segítségével csatlakoztatjuk az otthoni WiFi hálózathoz és már használhatjuk is a kamerát.

Amennyiben rögzíteni is szeretnénk a felvételt, erre is van lehetőség. A legtöbb kamerába egy MicroSD kártyát helyezve akár vissza is nézhetjük korábbi felvételeinket.

Ráadásul egy lakásba akár több kamerát is elhelyezhetünk, így minden szobát figyelhetünk egyetlen alkalmazáson keresztül, anélkül, hogy egyetlen falat is kifúrtunk volna.

PTZ WIFI kamera
WiFi PTZ kamera

Milyen kamerát vegyek?

Amennyiben nem tud dönteni érdeklődjön nálunk Reolink vagy Hikvision termékek iránt, vagy látogasson el a Reolink webshopba.

Kérdéseivel forduljon bátran hozzánk.

Szeretnék tanácsadást kérni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *