Otthoni biztonsági kamera 2

Előző cikkünk a Biztonsági kamera otthonra folytatásaként újra otthoni biztonsági kamera összehasonlítás következik, de ezúttal a kültéren is alkalmazható kamerákat hasonlítunk össze.

Otthoni kamerák között is nagy különbségek vannak. Vannak igen jó minőségű, professzionális képminőséget és szolgáltatásokat biztosító kamerák és vannak egyszerűbb olcsóbb megoldások, melyek a belépő szintet jelentik. Egy dolgot azonban fontos megjegyezni, már a legegyszerűbb kamerával is kiváló eredményeket lehet elérni, hiszen a technológia rengeteget fejlődött az elmúlt években, illetve a kamerák ereje nem csak a nem kívánt estek felderítésében, hanem a megelőzésében is rejlik.

Mielőtt tovább olvasná a cikket az alábbi linken még többet megtudhat a biztonsági kamera funnkciókról.

Otthoni biztonsági kamera kültéren

Az alábbi 5 egyedülálló kültéri kamera bizonyult a legjobbnak  a megvizsgáltak között. Mind falra szerelhető és megfigyelhető távolról online alkalmazásokkal. Az összehasonlításban van vezeték nélküli kamera, IP kamera és AHD biztonsági kamera egyaránt. Természetesen a felsorolás nem teljes, de jó képet adhat a jelenleg piacon található eszközökről.

KameraFelbontásElőnyökHátrányok
AMCREST Qcam POE Bullet IP kamera
AMCREST Qcam
1536pKiváló felbontás

Mozgás érzékelés

32m látótávolság
Nincs mozgatás

Nincs kétirányú kommunikáció

Vezetékes kapcsolat
zosi biztonsági kamera
Zosi 960H
900tvlAlacsony ár

40m éjjellátó hatótáv

72°- látószög
Nincs mozgatás

Nincs kétirányú kommunikáció

Vezetékes kapcsolat
Uniden IP biztonsági kamera
Uniden GC45S
1080pMozgatás, döntés és forgatás

Jó felbontás

2 irányú kommunikáció
10m éjjellátó hatótáv

Csak 2 kamerás szettben vásárolható
phylink bullet kamera
Phylink Bullet HD
1080pKiváló 90°-os látószög

Jó felbontás

Beépített mikrofon
Magas ár

10m éjjellátó hatótáv

Nincs zoom
zmodo vezeték nélküli kamera
Zmodo ZM-W0007
720pAlacsony ár

Vezeték nélküli

21m éjjellátó hatótáv
Nincs kétirányú kommunikáció

Közepes felbontás

Nincs zoom

amcrest otthoni biztonsági kamera

AMCREST Qcam POE Bullet IP kamera

Ha a tiszta, nagy felbontású kép fontos az Ön számára, akkor a Qcam remek választás.. 1536p felbontással minden olyan kamerát felülmúl, amelyet az összehasonlításban áttekintettünk. Mindemellett, jónak mondható 70 ° -os látómezővel rendelkezik. Sajnos hiányzik a más kameráknál megismert 2 irányú kommunikáció, és a mozgatási lehetőség, ami nehezebbé teheti a telepítést, de a tiszta részletgazdag képminőség sok mindenért kárpótolhat. Az ára 120 dollár alatti, amiért cserébe egy nagyszerű minőségi terméket kapsz. A Qcam 3 csillagot ért el az Amazon-on hatvan értékeléssel.

Megnézem az Amazonon

 

zosi biztonsági kamera otthonra

ZOSI 960H AHD biztonsági kamera

A ZOSI 960H verhetetlen ára miatt került reflektorfénybe. Alig több mint 20 dollár, ez messze a leginkább megfizethető kamera, azok közül amelyeket áttekintettünk. Nagynak mondható 72 °-os látószöge van, és éjjellátó hatótávja majdnem kétszerese annak, amit szinte bármilyen más kamera ígér. A ZOSI 960H nem rendelkezik mozgási képességekkel, és a képfelbontás nagyon rossz a többi kamerához képest. Ha a legalacsonyabb árú otthoni megfigyeléshez keres kamerát, ez az a kamera, amit javasolunk. Az Amazon-on több mint 1200 értékeléssel a ZOSI 960H átlaga 3,9.

Megnézem az Amazonon

 

Ha teheti olvassa el az eredeti angol nyelvű cikket is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *