Megtérül az elavult kamera csere? Tolvaj az első héten!

Ez a biztonsági kamera telepítés hamar megtérült! Legutóbbi szerelésünk helyszínén az első héten bolti szarkát csíptek el. Néhány napja egy vidéki ABC-ben telepítettünk egy AHD kamera rendszert. Valójában a meglévő kamera szett korszerűsítéséről volt szó, ugyanis a tulajdonosnak rengeteg problémája volt az elavult kamera rendszerrel:

  • Akadozott a távoli elérés, folyamatos utánállításra volt szükség az internet szolgáltató dinamikus IP cím kiosztása miatt
  • Rossz minőségű képeken nem lehett igazán kivenni ki mit csinál a boltban
  • Nem volt a helyszínen monitor az élő megfigyeléshez
  • Nem lehetett visszanézni a kamera által rögzített felvételeket
  • A DVR egység csak 4 csatornás volt, így nem lehetett további kamerákkal bővíteni a rendszert

Mindezeket összegezve arra jutottunk a tulajdonossal, hogy célszerűbb egy modernebb rendszerre váltani, ami minden felsorolt problémára megoldást nyújt.

Elavult kamera cseréje korszerű AHD biztonsági kamera szettre

Ajánlatot kérek

A felszerelt rendszer a következő elemeket tartalmazta:

Az eredmény magáért beszél

Megéri-e kamera rendszert telepíteni? Mikor térül meg?

A tulajdonos elmondása szerint a tettes régóta járt a boltba és  ismerték is, de sosem gyanakodtak rá. Ki tudja mennyi kárt okozott már az évek során? A további felvételek visszanézése után körülbelül 5000 Ft kárt állapítottak meg, amit a tettes másnap meg is fizetett hiánytalanul a rendőrség  bevonása nélkül. Az új kamera rendszernek hamar híre megy, így ha minden hónapban csak 2 hasonló esetet sikerül ezentúl megelőzni, az nem kevesebb mint 120.000 Ft egy évben.

Nos, mindenki felteheti magának a kérdést, hogy ezt a pénzt egy korszerű vagyonvédelmi rendszerre fordítja vagy veszni hagyja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *